Diétás gluténmentes tócsni

A zabpelyhet beáztatjuk annyi vízbe ,hogy éppen ellepje -kb 1dl- ennyit pont magába tud szívni. Amíg ázik a zabpehely megpároljuk a zöldségeket. Átforgatjuk a felhevített zsiradékon , majd vizet adva hozzá fedő alatt 15 perc alatt megpároljuk. Amikor a zabpehely beszívta a folyadékot, beleütjük a 2db tojást, megfűszerezzük, hozzáadjuk a hagymákat és belekeverjük a zöldségeket. Kevés zsiradékon serpenyőben kis lepényeket sütünk belőle.
  •  2,5dl zabpehely(gluténmentes)
  •  20dkg mexikói zöldségkeverék(borsó, répa, kukorica, pritamin paprika)
  •  2 ek olaj
  •  2 db tojás
  •  1 db újhagyma (apróra vágva)
  •  2 gerezd fokhagyma (apróra vágva)
  •  2 csipet só, bors